Historie

Al meer dan 150 jaar een begrip

Reeds vanaf 1850 werden er bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd vanaf onze vestigingsplaats. Hendrikus Lamberts was landbouwer , maar ging in de tijd die over was metselen bij verschillende boeren en burgers. Zijn vervoer bestond uit een karretje achter de fiets. In 1878 werd dit vak voortgezet in dezelfde vorm door Jan Lamberts. Omstreeks 1900 nam de zoon van Jan het bedrijf over.

Albert Lamberts, toen ongeveer 16 jaar oud, heeft ongeveer 1 jaar samen gewerkt met oom Dieks, die later een eigen bedrijf is begonnen. In 1958 heeft zoon Jan het bedrijf voortgezet, dit was echter van korte duur want hij werd ernstig ziek. In 1963 werd het bedrijf overgenomen door H. Bargeman, die ook het huidige woonhuis naast het bedrijf heeft gebouwd.

In 1977 is het bedrijf overgenomen door Bertus Haarman en is verder gegaan onder zijn eigen naam; Aannemersbedrijf Haarman. Om het dienstenpakket uit te breiden is in 1986 een nieuw timmerwerkplaats gebouwd, zodat vanaf die tijd ook timmerwerk werd uitgevoerd.

In 2008 is de volgende generatie in dienst getreden om in de toekomst de naam verder uit te dragen