Visie


Een kwestie van geven en nemen

'Mits' en 'maar' zijn niet aan ons besteed. 'Nee' verkopen al helemaal niet. U geeft de opdracht, en wij nemen hem aan. Het kan zo simpel zijn omdat wij voor elk bouwaspect specialisten in huis hebben. Juist om die reden zijn onze opdrachtgevers zeer gevarieerd. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie, kantoorpand of luxe villa. Of het nu gaat om een grote of een kleine opdracht. Onze mensen staan klaar om er met enthousiasme aan te werken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat opdrachtgevers bij ons terugkomen voor een ander bouwproject, hoeveel anders die ook is van de vorige. Zij weten waar ze moeten zijn voor kwaliteit en duidelijkheid; waar een opdracht geven slechts een kwestie is van aannemen.


Doelstelling
Aannemersbedrijf Haarman heeft als doelstelling met een gestage groei, in de regio Harfsen, bouwwerken te realiseren waardoor de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd blijft. Het behouden van een goede relatie met onze vaste opdrachtgevers is hierbij een pre. Uitgangspunten hierbij zijn:

1. Een werkfilosofie die ervan uitgaat dat optimale resultaten alleen kunnen worden bereikt door een goede verhouding met de klanten. Eventueel in deze relatie optredende problemen dienen kordaat en afdoende te worden opgelost op een economische en maatschappelijk verantwoorde wijze.

2. Het leveren van een hoge kwaliteit van producten en diensten. Dit wordt bereikt door ervaren en gemotiveerd personeel dat de verantwoordelijkheid draagt voor veilige methoden en werkwijzen.

3. Een werkomgeving waarin de medewerkers zich thuis voelen en waarin zij zich ook maatschappelijk kunnen ontplooien. De groei van de organisatie zal daarbij hand in hand gaan met de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.